Poeet p?íspivku : 350 Age : 35 Registration date : 30. 03. 08
Předmět: Zajímavé postřehy (Glitche co kazí hru) Mon Jun 30, 2008 1:58 pm
Když se tak někdy nudíte na serveru určitě jste našli něco zajímavého na mapě... někdy něco co tam bylo ze začátku a ve finální verzi to odělali nebo nějaké chyby apod... já jsem třeba dneska náhodou našel schovanou cestu z hangáru na střechu titána (bohužel je zazděná)... (věřím že si toho někdo všiml dřív, to já až dneska :D )
EU Titan:
Vnitřní strana:
Vnější strana:
Naposledy upravil GiGaB@yt dne Sat Aug 09, 2008 2:15 pm, celkově upraveno 1 krát
Soukoli Člen Klanu
Poeet p?íspivku : 203 Age : 53 Registration date : 08. 04. 08
Předmět: Re: Zajímavé postřehy (Glitche co kazí hru) Mon Jun 30, 2008 2:00 pm
hmmm, tak to cumim
GiGaB@yt Admin
Taky hezký postřehy Hele jen taková poznámka pokud je to tvoje grafika tak si sniž nastavení, ať ti to kompl stíhá
Jinak se nám povedla zajímavá věc, když jsem vzal Rákoskův kit tak mi to hodilo Vossu a k tomu SCARa, zajímavý bylo že při přepnutí na rakety mi to hodilo defibrilátor (říkal to rákoska já viděl raketky) mě to ubralo život na 88% (při přepnutí na Vossu ho to zase vrátilo na 100%) no a při pokusu o výstřel mě to asi u třetí rakety vykoplo a napsalo Reset Serveru?
No a pak jsem se dostal do kostela :D Jsme jen tak blbli s RDX a náhodou jsem se dostal do kostela na Cerbere :D
Moc pěknej BUG mi příjde toto, te´d jen přijít na to jak to funguje :D
Soukoli Člen Klanu
Poeet p?íspivku : 203 Age : 53 Registration date : 08. 04. 08
Předmět: Re: Zajímavé postřehy (Glitche co kazí hru) Thu Jul 10, 2008 10:39 am
[quote="GiGaB@yt"]Taky hezký postřehy Hele jen taková poznámka pokud je to tvoje grafika tak si sniž nastavení, ať ti to kompl stíhá
KO KO TE...jasne ze to neni muj komp...to jsem fotil na parkovisti pred barakem jinak sem rikal ze jsem kolikrat videl jak nekdo vytahnul defib a strilel z nej rakety...podle myho nakej bud, pac jsem to videl fakt stokrat
fotky dobry...ten kostel glitch nam musis prozradit pidihajzliku
GiGaB@yt Admin
Předmět: Re: Zajímavé postřehy (Glitche co kazí hru) Thu Jul 10, 2008 10:59 am
Soukoli napsal:
fotky dobry...ten kostel glitch nam musis prozradit pidihajzliku
Tak sorry, jsem tě nechtěl urazit No a ikdyž jsem se snažil hodně s Rákoskou se tam znovu dostat furt se nám to nedařilo
GiGaB@yt Admin
To mi chceš říct, že 2x 7900GTX v SLI jsou šmejd? Mám to na 1024 x 768. Pak to nabízí 1280 x 924 ale to mi monitor nepřevýká a vyšší mod už nejde. A FPS mám 100, teda spíš to počítadlo je do stovky, takž to stíha v poho. Když zapnu jen jednu, FPS klesne na 70 a kdysi kdesi mě vyrostl i "kryptonyt".
GiGaB@yt Admin
To neříkám, já jen říkám že když máš BFko na HIGH tak ty textury dělají potom víc chyby něž těm co to mají na LOW, nejde mi o HW, ale o chybu BFka při loadování textur apod :D
GiGaB@yt Admin