Tak Panove mam dotaz....Potreboval bych ci vas prosim jestli bys mi nekdo z vas mohl semhle dat odkazi na Battlefield 2142 Server Manager.Posiilal mi to Bossak ale mam to na starym PC ktere mi zatim nefunguje.Diky moc jestli byste mi to sems nekdo vlozil.
Jo a ten vas Pistol&Sword myslim ze by tam byla docela prdel zase rezat Cechy ci slovacky..ale mate i jedinecne originalni nazev temto nazev ze Sword nikdo nema ...a chtel bych se zeptat jaky na tom jedou pravidla??jestli se to hraje po cely mape(bylo by to lepsi) nebo jestli musej bejt vsichni u ty skurweny brany?!.diky za odpoved i za odkazi
GiGaB@yt Admin
Poeet p?íspivku : 350 Age : 35 Registration date : 30. 03. 08
Jinak je to tam tak že se musí být u zdi, ale bylo by zajímavý hrát celou hru s pistolama a nožama normálně všude... myslím že bysme se někdy mohly sejít a pořádně si zahrát
Georgeee Anonymní
Předmět: Re: Help<<!! Thu Jan 08, 2009 10:58 pm
Jeste bych se rad zeptal kde nebo kam se v tom programku pisou pravidla ktere pak behaj ve hre vlevo na hore nikde jsem to tam nenasel.diky
GiGaB@yt Admin
Předmět: Re: Help<<!! Thu Jan 08, 2009 11:31 pm
Vpravo nahoře Auto-Admin/Auto-Messages
GEORGE00 Anonymní
Předmět: Re: Help<<!! Fri Jan 09, 2009 3:09 pm
Diky.ale prave mne se tam ani neoebjevi Auto admin..tak ze na nej nemuzu kliknout
Bighawk Vojín
Poeet p?íspivku : 8 Age : 50 Registration date : 20. 11. 08
Předmět: Re: Help<<!! Fri Jan 09, 2009 10:07 pm
Kluci ja mam na Vas stejnou prosbu. Mam stejny program na spravu serveru, ale nejde mi ten Admin odkaz. prosim Vas o radu jak toho mam dosahnout aby to policko nebylo sedive, ale aktivni. Diky moc za pomoc
GiGaB@yt Admin
Předmět: Re: Help<<!! Fri Jan 09, 2009 10:10 pm
Bighawk napsal:
Kluci ja mam na Vas stejnou prosbu. Mam stejny program na spravu serveru, ale nejde mi ten Admin odkaz. prosim Vas o radu jak toho mam dosahnout aby to policko nebylo sedive, ale aktivni. Diky moc za pomoc
Nepoužíváte náhodou připojení přes R-Con a né přes Daemon ? Přes R-Con některý věci nefungují.
Georg3 Anonymní
Předmět: Re: Help<<!! Fri Jan 09, 2009 10:29 pm
ty Gigousi: jo pouzivame R-Con
Bighawk Vojín
Poeet p?íspivku : 8 Age : 50 Registration date : 20. 11. 08