| TEAM SPEAK | |
|
+3dicefalus SlovakiaMrBoss VladCz 7 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Soukoli Člen Klanu
Poeet p?íspivku : 203 Age : 53 Registration date : 08. 04. 08
| Předmět: Re: TEAM SPEAK Fri Feb 27, 2009 6:07 pm | |
| Ja to beru Sullo, vsechno ma svoje mouchy a adminovani neni zadnej med. Ale meli jsme pul stitu a vy dve konzole...od ty chvile ten pitomec KYKO nebo jak se jmenoval v chodbe 1 RDX spamoval a my rvali jako kone...jak dlouho trva nez spadne pul stitu a 4 konzole nevim ale odhaduju to na 5-7 minut. A presne tehle 5-7 minut ste ho hledali a nenachazeli v seznamu hracu. A kdyz ste ho nasli meli jsme my pul jadra. No tak tomu rikam nahoda.
Chapu ze nekteri admini maj dost starosti s uspesnym vyhejbanim se asi 147 saawum ci ne uplne jasnym prochazenim se po cizim titanovi v cizi uniforme a nemaji pak cas na naky adminovani, chapu ze mate jen par adminu s pravama od kterejch se nedaj cekat zazraky, pokud si pamatuju, ale tak aspon dejte do beziciho textu NO RDX ON TITAN at to tam je videt.
A propos s vyse uvedenym a jeho vetou "co zas kvakas vole" velmi souvisi ma veta ze je curak a ne admin. Ne ze bych ho chtel urazit, ale tak nejak jsem se snazil napsat vetu ktery by mohl rozumet.
Jinak obecne k vasemu serveru...az na diskutovany detaily to mate pekne poladeny a drzim palce at udrzite velmi velmi velmi peknou navstevnost. | |
|
| |
Soukoli Člen Klanu
| Předmět: Re: TEAM SPEAK Fri Feb 27, 2009 6:14 pm | |
| | |
|
| |
sulla45 Člen Klanu
Poeet p?íspivku : 48 Age : 61 Registration date : 20. 06. 08
| Předmět: Re: TEAM SPEAK Fri Feb 27, 2009 7:06 pm | |
| - dicefalus napsal:
- "Navrhnu tvoje členství ve správní radě serveru"
Nic nenavrhuj,pouze to oznam,byl jsi zvolen führerem,tak se jako vůdce i chovej
A chlapi,chci se zeptat,když bude match mezi See_Ya_ a -CSFT-,chcete abych hrál s vámi Protože já mám jinak zařazení v četě =CSFT= Titán squad,ale v tomto případě by to nebyl problém,že Luďo a nechce se mi hrát proti svým. no jasně, hraj s těma lumpama, vždyť já na to mám chuť taky, ale ode mne by to byla bejkovina | |
|
| |
dicefalus Člen Klanu
Poeet p?íspivku : 107 Age : 44 Registration date : 25. 06. 08
| Předmět: Re: TEAM SPEAK Fri Feb 27, 2009 9:46 pm | |
| - Soukoli napsal:
- .jak dlouho trva nez spadne pul stitu a 4 konzole nevim ale odhaduju to na 5-7 minut. A presne tehle 5-7 minut ste ho hledali a nenachazeli v seznamu hracu. A kdyz ste ho nasli meli jsme my pul jadra. No tak tomu rikam nahoda.
Těch jak říkáš 5-7 minut jsem ho hledal já a i přes až trapné hláskování jeho jména,jsem ho v té debilní tabulce nenašel,až pak se toho jal jiný admin a vyhodil ho. Načež jsem zjistil,že mám ten program zarafnutý a musel jsem restartovat,páč nešel ani nijak vypnout. Omlouvám se. | |
|
| |
sulla45 Člen Klanu
Poeet p?íspivku : 48 Age : 61 Registration date : 20. 06. 08
| Předmět: Re: TEAM SPEAK Sat Feb 28, 2009 9:35 am | |
| - VladCz napsal:
- Co by ste řekli na další zápas s CSFT??Třeba v sobotu 28.2 na osmou večerní 2??
bohužel sobotní zápas neklapne pro nedostatek hráčů čety Titán, ale jinak určitě přijděte ostatních hráčů bude dost - třeba bude mít chuť váš oblíbenec Aburu | |
|
| |
dicefalus Člen Klanu
| |
| |
Soukoli Člen Klanu
| Předmět: Re: TEAM SPEAK Mon Mar 09, 2009 4:12 am | |
| | |
|
| |
dicefalus Člen Klanu
| Předmět: Re: TEAM SPEAK Mon Mar 09, 2009 7:20 pm | |
| Nó moc pěkné,proti nim jsem šumař. | |
|
| |
GiGaB@yt Admin
Poeet p?íspivku : 350 Age : 35 Registration date : 30. 03. 08
| Předmět: Re: TEAM SPEAK Mon Mar 09, 2009 7:22 pm | |
| Cosi sem četl na foru Warocku, co se prosímtě dělo? | |
|
| |
ojecko Člen Klanu
Poeet p?íspivku : 276 Age : 43 Registration date : 30. 03. 08
| Předmět: Re: TEAM SPEAK Mon Mar 09, 2009 9:14 pm | |
| | |
|
| |
dicefalus Člen Klanu
| Předmět: Re: TEAM SPEAK Tue Mar 10, 2009 6:08 pm | |
| No stručně rečeno šlo o to,že oni se tam hádají mezi sebou hráči titána a CM. A já, jakošto obyč hráč, jsem se dožadoval vysvětlení, proč Ti co hrají s technikou a zbraněmi,které hra nabízí,by měli být nazíváni hráči CM lamami apod. Nejdříve jsem se dozvěděl,že já si nemám vůbec brát slova "dobrý voják" do huby,že o tom nic nevím,protože hráči CM si při hraní třeba tříbí charakter a podobně,zatím co my jen honíme body a statistiky. No a jelikož jsem z toho vůbec nebyl moudrý,tak jsem opětovně píchl do CSTF hnízda a asi došli argumenty,páč dva dny nic a najednou banánek. Teda je pravda,že Ondas jako jediný napsal "je to jedno,ať si každý hraje co ho baví",což je i podle mě pravda a rozumný názor. | |
|
| |
Soukoli Člen Klanu
| Předmět: Re: TEAM SPEAK Wed Mar 11, 2009 3:00 pm | |
| Dat ban na forum je tak trochu inkvizice strihnuta s bolsevickou svobodou projevu...ja si myslim ze to je takova blbost, ze ti to nekdo musel udelat omylem...
Tezko muzeme porovnavat kdo co umi, kdyz kazdej hrajeme s jinou motivaci, masinou a pripojenim a co je asi nejdulezitejsi s ruznejma spoluhracema. Co hra to original a je nemozny zajistit stejny podminky pro vsechny.
Pokud vim, hra nabizi tri mody, tedy dost na vyber podle chuti. Statistiky jsou a budou a je na kazdym jestli je vnima nebo ne. To je jako se hadat jestli je lepsi zabirat vlajky, drepet u kanonu v titanovi nebo kosit pesaky z heliny. A co je vlastne prioritou...vlastni skore, kd, vyhra tymu, nebo jen tak behat a strilet pro zabavu? Ale tohle vsechno prece vime, ne?
a propos...jeden prispevek byl hodne uprimnej...myslim ten kde se pise ze spravnej vojak vybehne, vyhodi tri granaty a hrdine padne pod palbou tanku. Pan kolega je zrejme z japonske sekce...to byl for Tupoune lol
Naposledy upravil Soukoli dne Thu Mar 12, 2009 2:20 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
dicefalus Člen Klanu
| Předmět: Re: TEAM SPEAK Wed Mar 11, 2009 7:01 pm | |
| Ne,ne omylem to nebylo,prý to bylo kvůli uklidnění dané situace. "a propos...jeden prispevek byl hodne uprimnej...myslim ten kde se pise ze spravnej vojak vybehne, vyhodi tri granaty a hrdine padne pod palbou tanku. Pan kolega je zrejme z japonske sekce." Tento jsem již bohužel neměl možnost číst,škoda byl jsem ochuzen o takovou legraci. | |
|
| |
GiGaB@yt Admin
Poeet p?íspivku : 350 Age : 35 Registration date : 30. 03. 08
| Předmět: Re: TEAM SPEAK Wed Mar 11, 2009 9:30 pm | |
| Já to dělám jinak radši se obětuju rpo tým než abych někde zůstal dřepětsám kde stejně hovno zmůžu tak, většinou pár granátků, nějakej pěšáček apak smrt :-D lol sem si dal jedno pivo a už nevím co psát a co sem psal :-D ježis co to je :-D | |
|
| |
ojecko Člen Klanu
| Předmět: Re: TEAM SPEAK Wed Mar 11, 2009 11:22 pm | |
| | |
|
| |
dicefalus Člen Klanu
| Předmět: Re: TEAM SPEAK Thu Mar 12, 2009 7:13 pm | |
| Musím se zastat těch z čety titán,skoro všichni jsou rozumní chlapi a kudla je nerozhodí. | |
|
| |
Soukoli Člen Klanu
| Předmět: Re: TEAM SPEAK Fri Mar 13, 2009 10:58 am | |
| no jasne, vsak je to jen hra...na tribeni charakteru spis doporucuju navstevu taoistickeho klastera | |
|
| |
ojecko Člen Klanu
| Předmět: Re: TEAM SPEAK Fri Mar 13, 2009 8:27 pm | |
| jasan, to byl jen vtip pro zasmátí, ale mohl bys říct adminům, aby taky při hraní dávali trochu víc pozor a věnovali se adminování a ne jenom hře??? | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: TEAM SPEAK | |
| |
|
| |
| TEAM SPEAK | |
|